Toftebovej 9, 4652 Hårlev

ERHVERVSGRUNDE I FLEKSIBLE STØRRELSER

For Stevns kommune udbydes små 11.000m2 erhvervsbyggegrund til en lav og attraktiv pris af kr. 80,- + moms pr. m2 med tillæg af tilslutningsafgifter.

Grundene kan købes helt ned til 2.000m2 og den angivne pris i salgsmaterialet er således for erhvervelsen af en grund på 2.000m2.

Erhvervsområdet er beliggende i udkanten af Hårlev by og vis a vis med genbrugspladsen som generer en del af trafikken i området. Det udbudte areal er det sidste grundstykke kommunen p.t. har tilbage i området.

Der er gode tilkørselsforhold fra Faxevej og området fra Hårlev Mark. Der er en del mindre og større virksomheder i området, som ligeledes genererer en del erhvervskunder til området.

Hårlev er hyggelig og driftig by med togforbindelse til Køge fra Østbanen, som ligeledes kører syd på til Rødvig og Faxe.

Ejendommen udbydes efter reglerne om offentligt udbud i henhold til bekendtgørelse nr. 396 af 03.03.2021.

Den anførte kontantpris på kr. 80,- + moms er vejledende og skal endelig godkendes af økonomiudvalget i Stevns kommune, idet Stevns kommune ikke er forpligtet til at sælge til den udbudte kontantpris og er berettiget til at forkaste alle indkomne købstilbud.

Afgivelse af købstilbud skal være skriftlige og udarbejdes af Allan Folmer, Erhvervsmægleren.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.